Over First Class Nutrition

The future in sports nutrition!

Al onze producten zijn dopingvrij, geen enkel product afkomstig van ons bevat grondstoffen die op de lijst van verboden producten van het World Anti-Doping Agency (WADA) voorkomen.

Omdat we de meeste van onze producten zelf produceren met de beste ingrediënten beschikbaar op de markt en het samenwerken met productiehuizen die onder GMP, EEC en HACCP norm werken, zijn we in staat U de beste supplementen op de markt aan te bieden.
Sportorders kan daardoor niet alleen flexibel inspelen op de markt en scherpe verkoopprijzen hanteren, maar wij beheersen ook zelf onze kwaliteit door zowel interne als externe controles.

Dit betekent dat elke claim over de werking en effectiviteit van elk product waarheidsgetrouw is. Onze klanten krijgen hierdoor steeds waar voor hun geld.

First Class Nutrition is het premium sportvoedingsmerk van Sportorders.

Sinds de introductie van First Class Nutrition in 2003, is het steeds onze bedoeling geweest innovatieve producten te ontwikkelen die inspelen op de specifieke behoeften van sporters. We gaan verder waar andere merken ophouden en ontwikkelen uiterst efficiënte voedingssuplementen die aan de hoogste Europese anti-dopingmaatstaven voldoen.

Omdat al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in eigen beheer in gecertifieerde productiefaciliteiten, kunnen we elke stap van het ontwerp, de productie, het testen en het distribueren volledig controleren waardoor we de hoogste kwaliteitsnormen hanteren.

Oorspronkelijk spitsten onze laboranten zich voornamelijk toe op de ontwikkeling van producten voor de fitnessector, maar de voorbije jaren werd er eveneens een revolutionaire reeks producten gelanceerd voor de duursporter.

Ondertussen produceert First Class Nutrition een 40-tal specifieke producten voor krachtatleten, duursporters en gezonde sportbeoefenaars.